community

Ladies at Work is een netwerkorganisatie voor zakenvrouwen / vrouwelijke ondernemers met zeer uiteenlopende vakgebieden.

COMMUNITY  LADIES NETWORK

LadiesNetwork is een gloednieuw platform waar vrouwelijke ondernemers online kunnen netwerken en verbinding creëren met andere zakenvrouwen. Er wordt momenteel nog hard  gewerkt aan de realisatie van de website.

Community 


LadiesNetwork Community is een platform waar vrouwelijke ondernemers online netwerken. Doel is elkaar te informeren, te inspireren, te motiveren en om ervaringen, kennis en successen uit te wisselen. Sluit je aan bij groepen, neem deel aan de formums.

Voor deelname dien je een (gratis) account aan te maken en in te loggen.

Groepen


Sluit je aan bij groepen met diverse zakelijke doeleinden. Verenig collega’s uit de gemeenschappelijke branche, uit dezelfde regio of met gelijke interesses om informatie te delen en kennis te vergaren.

Forums


Spreekbuis waar je kunt discus-siëren, vragen stellen, ervaringen delen of een stelling voorleggen aan collega-onderneemsters. Het geeft verschillende visies op een bepaald onderwerp en is uiterst leerzaam.


Networks


Vind hier netwerken voor vrouwelijke ondernemers in jouw eigen regio. LadiesNetwork is een portaal/verzamelplek waar netwerkorganisaties voor vrouwelijke ondernemers zich kunnen presenteren.

Ladies at Work 2016  ©   all rights reserved            privacyverklaring              webdesign   Milly Cuijpers   Studio | Nummer Elf Venlo