21 november 2016

Ladies at Work is een netwerkorganisatie voor zakenvrouwen / vrouwelijke ondernemers met zeer uiteenlopende vakgebieden.

NETWERKAVOND 21 NOVEMBER 2016 EMPOWERMENT

WANNEER

maandag 21 november 2016

19:30 - 23:00 uur

LOCATIE

Brasserie Gooije Road

Raodhoes Antoniusplein 2

5921 GV   Venlo - Blerick

KOSTEN

€ 15 incl hapjes en

drankjes                   

VOOR WIE

voor zakenvrouwen/

vrouwelijke ondernemers

Aanmelden vóór

16 november 2016 bij   milly@ladiesatwork.net

of via de button

SPONSORED BY

Deze netwerkavond  wordt gesponsord door

Adviesbureau Trias BV

EMPOWERMENT!

Empowerment is de drijvende kracht achter zelfregie. Het besef, dat je het kunt, dat je het nú kunt en dat je het gáát doen, dát is empowerment! Empowerment is het gevoel controle te hebben over je eigen situatie, vertrouwen in je capaciteiten om iets te bereiken en het gevoel, dat wat je wilt bereiken ook bij je past, dat je er zelf voor kiest.


Onze gastsprekers van vanavond zijn een inspirerend voorbeeld hiervan. Het belooft een zeer interessante avond te worden met voldoende ruimte tot netwerken!

MIEKE VERHAEGH, Zakenvrouw Noord-Limburg 2016

Mieke Verhaegh is directeur van Trias B.V. uit Venlo, adviesbureau. Trias brengt mensen, ideeën en geld bij elkaar en wat Mieke daarin belangrijk vindt is om groter te maken wat goed is.


Mieke wil als zakenvrouw een voorbeeld zijn voor álle vrouwen, ook voor de vrouwen die geen carriere volgens het boekje hebben gedaan.


het belangrijkste wat ze wil zeggen is:

-investeer in jezelf

-investeer in je eigen ontwikkeling

-zorg dat je economisch zelfstandig bent


Haar manier van leidinggeven is mensen in hun kracht zetten zodat ze zichzelf kunnen ontplooien zoals ze zelf zijn, tegelijk de ruimte geven daarin hun eigen pad te lopen, mensen motiveren en inspireren.

FERNANDO FLORES afkomstig uit Mexico is hypnomentalist en bekend van diverse TV programma’s waaronder de Nieuwe-Uri-Geller show. Hij verstaat de kunst om creativiteit en de kracht van het onderbewustzijn aan te boren, teneinde mentale voordelen te verkrijgen die voor iedereen toegankelijk zijn.


Zijn vakbekwaamheid verklaart hij niet door ’bovennatuurlijke krachten’, maar door een diepe kennis van menselijke gedragingen en de werking van het onderbewustzijn.


Hij neemt zijn publiek mee op een droomvlucht door de mysteriën van het menselijk brein en combineert hypnose met telekinese en gedachtelezen.


Na afgestudeerd te zijn als hypnotherapeut, brengt Fernando zijn magie onder andere in de praktijk tijdens hypnotherapiesessies, waarbij mensen geholpen worden hun gewoonten te veranderen.

www.fernandoflores.nl

Ladies at Work 2016  ©   all rights reserved            privacyverklaring              webdesign   Milly Cuijpers   Studio | Nummer Elf Venlo