doelstelling

Ladies at Work is een netwerkorganisatie voor zakenvrouwen / vrouwelijke ondernemers met zeer uiteenlopende vakgebieden.

DOELSTELLING

Leerzame en interessante evenementen..

In het belang van een een vruchtbaar voortbestaan van Ladies at Work is er besloten tot  een nieuwe opzet voor 2017. Met de huidige doelstelling:  leerzame en interessante evenementen organiseren, het bevorderen van de betrokkenheid van de participerende onderneemsters, en het uitbreiden van het reeds opgebouwde netwerk, willen we op deze manier werken aan een krachtige en succesvolle start in 2017.


Netwerken..

Daarbij is het belangrijk te beantwoorden aan de beginselen van het doel van Ladies at Work: Een vereniging van en met zakenvrouwen / vrouwelijke ondernemers om onderlinge ervaringen uit te wisselen en te netwerken op een informele wijze.


Open karakter..

De netwerkevenementen vinden zo veel mogelijk plaats op een vaste locatie en hebben een open karakter, dwz vrijblijvend en toegankelijk voor alle zakenvrouwen / vrouwelijke ondernemers.


Doel van de netwerkevenementen is het netwerken waarbij de voorkeur uit gaat  naar in te huren 'speakers' met een missie, die een  bijdrage  kunnen leveren aan het ondernemersschap, in de breedste zin van het woord.
Ladies at Work 2016  ©   all rights reserved            privacyverklaring              webdesign   Milly Cuijpers   Studio | Nummer Elf Venlo